In a historical building overlooking the university campus of Politecnico of Milan, a big and bright corner flat, gone through recent renovation works by the previous property, is purchased by a young couple that decides to set its own house with a fresh and modern image.

The project goes through a complete and total renovation of the apartment, actualizing it at the current lifestyle. A big and bright living room overlooks the square. The kitchen opens onto the living area through two large wooden sliding doors.

The sleeping area is made of master bedroom with bathroom, a guestroom and a second bedroom with a small “en suite” bathroom, for guests.

New materials and finishing are all of the highest level. The apartment is equipped with a new heating system (derived from the central condominium plant) under flooring radiant panels and canalized air conditioning. It is also equipped with a temperature and humidity control system divided per zones, thus to ensure a total comfort in all seasons of the year.

Milano

2009