Contestualmente al look and feel degli uffici, lo slogan ispiratore del progetto “Light + Open + Collaborative + Colored + Technological” è stato esteso anche al nuovo ristorante aziendale denominato Eat&Meet dove il DNA dell’azienda viene espresso attraverso un concetto di spazio polifunzionale non solo rivolto al cibo. Eat&Meet è il luogo per mangiare, incontrarsi, prendersi una pausa, ricaricarsi. Il linguaggio architettonico diventa espressione dell’identità dell’azienda.

Together with the look and feel of the offices, the inspiring slogan of the project “Light + Open + Collaborative + Colored + Technological” has also been extended to the new corporate restaurant called Eat&Meet where the company’s DNA is expressed through a multifunctional concept of space aimed not only at food. Eat&Meet is the place to eat, meet, take a break, recharge. The architectural language becomes an expression of the company’s identity.

Project type
Client
  • Amplifon S.p.a.
Services
Project - Site direction and supervision - Construction management
Typology
company restaurant
Location
Milano
Dimension
m2 1000
Date
2018
Status
Completed